in

“Seljačina ortodoksna, ovo je IŽIVLJAVANJE nad pevačicom”: Haos na društvenim mrežama zbog snimka sa srpskog veselja

“Seljačina ortodoksna, ovo je IŽIVLJAVANJE nad pevačicom”: Haos na društvenim mrežama zbog snimka sa srpskog veselja

 

Narodi Balkana su poznati po svojoj sposobnosti da stvore dobru atmosferu na veseljima. Međutim, nedavno objavljen snimak sa jedne proslave na Instagram stranici “Podgorički vremeplov” pokazuje jedan do sada neviđen vid proslave.

 

 

Dok je pevačica izvodila svoje pesme, jedan gost je prišao s leđa i podigao je u vazduh. Pevačicino lice je odmah pokazalo nelagodu i neprijatnost koju je osetila zbog ovog neprimerenog poteza. Izrazito negodujući, zahtevala je da je gost odmah spusti na zemlju, no ovaj se čovek nije činio ni malo sramotnim zbog svog postupka.

Ovaj snimak je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da ovakvo ponašanje nije prihvatljivo ni u jednoj situaciji. Iako su veselja na Balkanu poznata po svojoj živosti i pozitivnoj atmosferi, ovo je dobar primer kako se granica mora postaviti kada je u pitanju ponašanje prema drugim ljudima.

– Jedan od dokaza da čovjek može otić’ iz sela ali selo iz čovjeka teško…

– Svi to gledaju I niko ne reaguje! Zena radi svoj posao a ovaj “gospodin” treba da se stidi . Njegova porodica treba da se stidi njega!

– Ovi je trebala muzika prestat da svira i da se čuje kako ga je izmrskala, seljacina glupa.

– Ovo je obraz prvenstveno domacina i uprave restorana. A kolege su trebale momentalno prekinuti program.