in

Jasmina je podojila dete, a ujutru se probudila krvava: Zbog njene ispovesti neke žene kažu da ne žele decu

Jasmina je podojila dete, a ujutru se probudila krvava: Zbog njene ispovesti neke žene kažu da ne žele decu

Bradavica joj je otpala, a nije ni primetila jer ima veoma visoku toleranciju na bol.

Međutim, Jasmina je svojom objavom mnoge odvratila od rađanja dece nakon što je otkrila da ju je njen sin tako jako ugrizao za bradavicu – da je otpala.

Ona je majka jednogodišnjeg sina Midnajta, kojeg ima sa suprugom Maverikom, a na društvenim mrežama je podelila video u kome objašnjava šta se dogodilo.

– Da vam kažem kako mi je otpala bradavica. Dojim bebu skoro godinu dana. Trenutno ima osam zuba. Ovde priča postaje divlja. Iako je ranije pokušao da me ugrize, ništa se tako nije dogodilo. Dojila sam ga normalno, kasno uveče, a on me je bukvalno svim zubima ugrizao za bradavicu i čupao je – objašnjava Jasmina, napominjući da je njena tolerancija na bol od porođaja dosta visoka.

Misleći da je bol od uobičajenog ugriza, ponovo je zaspala. Kada se ujutru probudila, njen muž se uplašio kada je video da joj je košulja krvava, što ju je užasavalo.

– Otišao sam da proverim šta nije u redu i iskreno, ne šalim se, vrh bradavice mi je visio. Odmah sam vrisnula. Upozorena sam da to može da se desi i da će jednostavno otpasti – kaže mama. Dakle, nakon što je izbezumila, Jasmin stavlja zavoj na bradavicu i led i čeka da se sve ponovo “zalepi”. Prestravljene žene su odmah prokomentarisale situaciju koja joj se dogodila. – Hoće li ponovo oslepiti? Celo telo mi se naježilo slušajući ovo – komentarisali su. – Deca očigledno nisu za mene – dodao je jedan. – Nikada neću imati decu – napisala je druga.