in

Baka (80) se ponovo UDAJE: Blista u venčanici “zaljubljena do UŠIJU”, unuka Danijela sve podelila

Baka (80) se ponovo UDAJE: Blista u venčanici “zaljubljena do UŠIJU”, unuka Danijela sve podelila

Ova 80-godišnja baka rado je pokazala kako izgleda u svojoj venčanici dok se pripremala za venčanje.

Dženet je ostala udovica kada je imala 60 godina. Ali nakon što se po drugi put zaljubila u 20 godina mlađeg muškarca, odlučila je da iskoristi svoj veliki dan.

Dženetina unuka Danijela objavila je snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi njena glamurozna baka kako šepuri modnu pistu u svadbenom salonu nakon što je isprobala jednu od tri haljine.

Dženet se pojavila u emisiji Good Morning America nakon što je video postao viralan i ohrabrila druge starije žene da ne odustaju od ljubavi.

– Rizikujte, to je sve što mogu da kažem. To je ono što radim. Nemam toliko godina pred sobom i sada sam srećna – rekla je Dženet.

Ona otkriva da je svog verenika upoznala kada joj je bio prvi komšija, ali da su prvih sedam godina živeli u istoj ulici, ali je on bio oženjen i imao decu. Kada se njegov brak završio, Dženet je počela da ga poziva na ručak i par se zaljubio.

Pripremajući se za svoj veliki dan, Dženet je sa unukom otišla u prodavnicu venčanica i izabrala tri haljine koje su joj se dopale. Danijela je otkrila da je Dženet bila zvezda prodavnice jer su sve oči bile uprte u nju dok je isprobavala haljine. – Sve one druge neveste koje isprobavaju haljine zastaju da pogledaju moju baku – rekla je ona. Dok se sprema da prođe niz prolaz po drugi put, Dženet je rekla da je veoma srećna, prenosi Dejli mejl. – Svi su me pitali zašto se više ne smejem i sada se mnogo više smejem – dodaje.