in

Trik Nataše Bekvalac koji će vas naterati da preskočite slatkiše

Trik Nataše Bekvalac koji će vas naterati da preskočite slatkiše

Caka zbog koje pevačica uvek izgleda savršeno.

Pevačica Nataša Bekvalac jedna je od zgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a za njen izgled nije zaslužna samo dobra genetika već i redovni treninzi, zdrava ishrana, ali i mali trik koji koristi već godinama.

Pevačica već godinama ima izvajanu figuru, iako ima dvoje dece, a nedavno je priznala da vodi računa šta jede, kao i da redovno trenira, a ova dijeta joj je pomogla da za kratko vreme izgubi na težini.

U dijeti Nataše Bekvalac ovo je dozvoljeno: Sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečni proizvodi, što manje ugljenih hidrata, povrće, jaja na sve načine, orašasti plodovi – po šaka dnevno.

Dok bi ovo trebalo da izbegavate: Bilo kakva peciva, voće – nikako osim nedeljom, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše, sokove.

Prvu listu praktikujete prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog.

U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Ovakvim načinom ishrane možete izgubiti i do 10 kilograma za samo mesec dana, a uz to nećete izgubiti mišićnu masu.

Međutim pored ovakve dijete, Nataša Bekvalac je za Hello otkrila da koristi mali trik kako bi ubila želju za slatkišima.

„Zavaram se… Često iza gladi ili želje da pojedemo nešto slatko stoji žeđ. Voda je uvek dobro rešenje za trenutne željice“, rekla je pevačica, koja ovaj trik praktikuje godinama.

***

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram